VALGIARAŠČIAI

PUSRYČIŲ, PIETŲ IR VAKARIENĖS VALGIARAŠTIS

Vaikų maitinimo tvarkaraštis:
Pusryčiai: 8:30 val. // Pietūs: 12:00 val. // Vakarienė: 15:30 val.

Savaitės meniu:

1 savaitė

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai:

Tiršta grikių kr. košė

Batonas su sviestu ir sūriu

Kakava su pienu

Pusryčiai:

Tiršta kukurūzų kr. košė

Bandelė su cinamonu           

Vaisinė arbata su citrina

 

Pusryčiai:

Mieliniai blynai su obuoliais

Uogienė

Melisos arbata

Pusryčiai:

Lietiniai

Sviesto – grietinės pad.

Aviečių arbata su medumi

Kriaušės

Pusryčiai:

Omletas su žaliais žirneliais

Sumuštinis su  dešra (balta d.)

Kriaušės

Melisos arbata

Pietūs:

Pertrinta daržovių sriuba

Duona (Palangos)

Troškinta paukštiena

Biri ryžių kr. košė

Morkų salotos su žaliais žirneliais

Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas

Pietūs:

Barščių sriuba su bulvėmis

Maltas kiaulienos šnicelis (troškintas)

Virtos bulvės

Vitaminizuotos salotos

Duona

Sultys

Pietūs:

Pertrinta žiedinių kopūstų sriuba

Mėsos – daržovių troškinys (kalakutiena)

Bulvių košė

Salotos „Gaidelis“

Razinų kompotas

Pietūs:

Šviežių kopūstų sriuba

Duona (juoda)

Plovas (kiauliena)

Pomidorai

Gėrimas iš sulčių

Pietūs:

Ankštinių daržovių sriuba

Duona

Žuvies kepinukai (lydeka)

Virtos bulvės

Marinuoti burokėliai

Džiovintų vaisių kompotas

Vakarienė:

Virti makaronai su sviestu

Arbata

Sausainiai

Obuoliai

Vakarienė:

Virti varškėčiai

Uogienė

Melisos arbata

Obuoliai

Vakarienė:

Biri grikių kr. košė su morkomis ir svogūnais

Batonas su sviestu ir sūriu

Arbata su citrina

Vakarienė:

Penkių javų kruopų košė

Arbata

Sumuštinis su dešra (balta duona)

Vakarienė:

Tiršta avižinių dr. košė

Arbata

Bandelė su obuoliais

 

2 savaitė

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai:

Sveikuolių kr. košė

Sumuštinis su kumpeliu (balta duona)

Kakava su pienu

Pusryčiai:

Virti makaronai

Bandelė su varške

Vaisinė arbata su citrina

 

Pusryčiai:

Varškės spygliukai

Sviesto – grietinės padažas

Kakava su pienu

 

Pusryčiai:

Omletas su žaliais žirneliais

Sumuštinis su dešra (balta d.)

Obuoliai

Arbata (kmynų)

Pusryčiai:

Lietiniai

Saldus grietinės padažas

Kakava su pienu

 

Pietūs:

Pertrinta cukinijų sriuba

Duona (juoda)

Koldūnai

Sviesto – grietinės padažas

Gėrimas iš sulčių

Obuoliai

 

Pietūs:

Ukrainietiški barščiai (su pupelėmis)

Duona

Bulvių plokštainis su kiauliena

Grietinės pad.

Sultys

 

Pietūs:

Žirnių – perlinių kruopų sriuba

Duona

Biržų kotletas

Bulvių košė

Agurkų – pomidorų salotos

Džiovintų vaisių kompotas

Vaisiai

Pietūs:

Šviežių daržovių sriuba

Duona (juoda)

Virti makaronai su sviestu

Troškinta paukštiena

Pomidorų salotos

Razinų kompotas

 

Pietūs:

Rūgštynių sriuba su bulvėmis

Duona (juoda)

Karališki balandėliai

Virtos bulvės

Sviesto – grietinės pad.

Gėrimas iš sulčių

 

Vakarienė:

Varškės kukulaičiai

Saldus grietinės padažas

Arbata (vaisinė)

Vakarienė:

Tiršta kvietinių kr. košė su morkomis

Sumuštinis su sūriu (batonas)

Arbata

Vakarienė:

Tiršta avižinių dr. košė

Sviestas

Melisos arbata su citrina

 

Vakarienė:

Tiršta ryžių kr. košė su razinomis

Uogienė

Vaisinė arbata su citrina

Pieniški tvarškučiai

Vakarienė:

Tiršta kukurūzų kr. košė

Sumuštinis su dešra (balta duona)

Arbata su citrina

 

 3 savaitė

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai:

Biri grikių kr. košė su morkomis, svogūnais

Batonas su sviestu ir sūriu

Arbata su citrina

Pusryčiai:

Tiršta manų kr. košė

Uogienė

Vaisinė arbata su citrina

Pusryčiai:

Tiršta avižinių dr. košė

Uogienė

Bandelė

Vaisinė arbata su citrina

Pusryčiai:

Tiršta ryžių kr. košė su razinomis

Sumuštinis su sūriu (balta d.)

Arbata

Pusryčiai:

Skryliai

Saldus grietinės padažas

Kriaušės

Arbata (vaisinė)

Pietūs:

Žiedinių kopūstų sriuba

Duona (juoda)

Plovas (kalakutienos)

Agurkai (marinuoti/rauginti)

Razinų kompotas

Pietūs:

Ryžių su pomidorais sriuba

Duona (juoda)

Cepelinai virtų bulvių su kiauliena

Sviesto – grietinės pad.

Obuoliai

Šviežių obuolių ir kriaušių kompotas

 

Pietūs:

Žirnių sriuba su bulvėmis

Malti voleliai su kiaušiniais (jautiena)

Bulvių košė

Ridikų salotos su obuoliais ir pekino kopūstais

Duona

Gėrimas iš sulčių

Pietūs:

Barščių sriuba su pupelėmis

Duona

Maltas šnicelis (kalakutiena)

Virtos bulvės su sviestu ir pienu

Pekino kopūsto salotos su pomidorais

Gėrimas iš sulčių

Pietūs:

Kopūstų sriuba

Duona (juoda)

Marinuotų burokėlių salotos

Žuvies kepinukai (lydeka)

Biri ryžių kr. košė

Gėrimas iš sulčių

 

Vakarienė:

Sklindžiai su obuoliais

Uogienė

Arbata

Vakarienė:

Varškės apkepas

Saldus grietinės pad.

Arbata

Vakarienė:

Virti makaronai

Sumuštinis su dešra (balta d)

Vaisinė arbata su citrina

Vakarienė:

Virtinukai su varške

Meduoliai

Ramunėlių arbata su medumi

Vakarienė:

Tiršta miežinių kr. košė

Batonas su sviestu ir sūriu

Arbata su citrina